Udskydning af vinterskydning 2022

Kære Broder,

det er med stor beklagelse – på linje med ærgrelsen over tabet af Aalborg Pokalen ved sommerskydningen – at Ministeriet nu må udskyde vinterskydningen, da der er alt for mange restriktioner forbundet med afviklingen af vinterskydningen.

Vi kan nok leve op til afstandskrav mellem brødrene og regler om at afspritte geværer løbende, tjekke coronapas, vaccinationer samt kvik- og pcr-tests med mere. Selv om det unægtelig er meget bøvlet og helt klart lægger en dæmper på stemningen.

Oven i alt dette kommer så den kendsgerning, at vi også skal leve op til et krav om, at ingen må bevæge sig rundt i lokalet, hvor vi sidder med stor afstand, uden at have mundbind på. Og det kommer jo aldrig til at ske, da man ikke drikke iført en klud for munden.

Endelig så er det meget begrænset, hvor mange der har tilmeldt sig, og det er nok heller ikke lige det smarteste, at risikere en forside på avisen, der udbasunerer, at ”byens fremmeste” brød alle regler – og nu ligger med Corona hele bundtet. Øv.

En fantastisk løsning!

Vi gennemfører vinterskydningen og generalforsamlingen den 19. marts i stedet for. Så sæt kryds i kalenderen, for så bliver der alligevel vinterskydning og generalforsamling med fugl og hele moletjavsen. Vi starter i Skyttehuset kl. 08.00 præcis.

Det kommer der en beskrivelse af, når vi har styr på samtlige detaljer i Ministeriet.

Men selvfølgelig er alle velkomne til at glæde sig allerede fra nu af.

Finansministeriet kommer med en beskrivelse af de økonomiske forhold for de, der allerede har tilmeldt sig vinterskydning.

Vi er kede af beslutningen, men er overbeviste om, at der blandt brødre – der har glædet sig mere end normalt og nu er sure – også vil være brødre, der godt kan forstå. Det er i hvert fald den beslutning, der er truffet i et enigt Ministerium, som ellers har afventet, at relevante restriktioner ville blive lempet. Noget vi alle havde håbet på.

Med højagtelse og vatpinde

Ministeriet